atrandom2.gif

Referenties

Referenties

 

Karin:
Miranda heeft mij heel erg geholpen; in 2012 als onderdeel van een revalidatietraject en nu in haar eigen praktijk. Een luisterend oor en (mindfulness) oefeningen die bij mij passen zorgen ervoor dat ik alles weer positief kan zien in plaats van dat ik alles in het negatieve plaats. Ik maak me minder druk, zeker om onbelangrijke zaken en geniet meer van dingen die ik voorheen misschien niet eens zag. Ook kan ik beter met werkdruk en stress omgaan, ik laat het los! Miranda heeft mij de handvatten gegeven mijn leven meer te leven zoals ik dat wil. Dank je wel voor je hulp en inzicht Miranda!

Ronald:
Ik heb vliegangst. En na jaren van stress omtrent het vliegen heb ik de stoute schoenen aangetrokken en Miranda gebeld, die ik overigens nog kende uit de tijd dat ze mijn fysiotherapeute was.
Mijn angst was namelijk zo erg dat als men vroeg of ik zin had in de vakantie, het huilen mij nader stond dan het lachen. Op Schiphol zat ik in mijn eigen wereld en nam niets waar van wat er om mij heen gebeurde. Ik was onbereikbaar. Als ik met heel veel moeite in het vliegtuig was aangeland, ging ik zitten, gordels vast, handen geklemd op de leuning, blik vooruit. Niet aanspreekbaar. Dit hield ik de hele vlucht vol. Niet echt ontspannen dus. Eenmaal op vakantie aangekomen was het over en kon ik genieten. De terugvlucht was hetzelfde verhaal. Dit moest gaan veranderen want ook voor mijn echtgenote was het niet leuk meer. En omdat ik met Miranda goede ervaringen had, heb ik haar gebeld.
Ik ben bij haar in therapie gegaan en ze heeft me geleerd te accepteren en los te laten door middel van praten en adem oefeningen. Vooral het praten viel niet mee, maar met de tijd ging het beter en werd ik rustiger, wat ook het thuisfront opviel. Toen de vakantie aanbrak ging het goed (ik kon er nu gewoon over praten), ook op Schiphol, maar de gang door de slurf en het vliegtuig in viel niet mee, maar het ging wel een heel stuk beter als andere jaren. Ook voor mijn vrouw was het nu een stuk gezelliger. In het vliegtuig kon ik nu (eindelijk) goed ontspannen. Ik heb nu alles om me heen waargenomen, durfde zelfs een boekje te lezen. Ik ben er nog niet maar ben zeker op de goede weg.
Kortom, Miranda heeft me geleerd heel dicht bij mezelf te blijven en te denken in het hier en nu. De angst was sterker dan ik, maar nu ben IK aan de winnende hand.
Miranda bedankt!

Evelien:
Soms loop je vast. Zo ik ook. Mijn hele geschiedenis doet er niet toe. Dat is verleden tijd. Dat heb ik mogen leren bij Miranda. In het nu te leven. Miranda, een totaal vreemde therapeut zonder face tot face referenties. Best eng. Wat ben ik blij dat ik de sprong in het diepe heb gewaagd. Daar was Miranda, zij ving mij op met een luisterend oor, rust, onbevooroordeeld, veiligheid en wat heb ik mogen leren. Door mindfulness rust, acceptatie, tools om ook om te leren gaan met de geluiden in mijn hoofd waar zelfs de KNO-arts van op keek. De time-line die mij inzichten heeft gegeven en ik nu begrijp waarom ik soms tegen dezelfde dingen aan liep. De 'tools' die ik bij Miranda heb mogen leren zijn een kado voor mijn hele leven. Ik kan er dagelijks op terugvallen en ben blij dat ik de sprong in het diepe heb gewaagd. Dank je Miranda, voor het 'opvangen' en het meelopen in mijn leven op een serene manier!

Lees meer: Referenties